Ege Postası
Geri

CHP’li Bayır: Emek en yüce değerdir

CHP 1.Bölge aday adayı yazılı bir açıklama yaparak üyelere seslendi ve “Emek en yüce değerdir” mesajı verdi. Bayır'den üyelere
CHP’li Bayır: Emek en yüce değerdir
Haberler / Yerel Politika
28 Mart 2015 Cumartesi 17:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP 1.Bölge aday adayı Tacettin Bayır 29 Mart Pazar günü yapılacak önseçim öncesi partililere seslendi.

Yazılı bir açıklama yapan Bayır, rakiplerine başarı dilerken, “Emek en yüce değerdir” vurgusu yaptı.

İŞTE O MESAJ 
Partimizde uzun süredir yaşamadığımız parti içi demokrasinin, vazgeçilmez bir süreci olan ön seçim sürecini yarın tamamlayacağız.
Sürecin bugüne kadar yaşadığım bölümünde, Cumhuriyet Halk Partililere yakışacak şekilde, kardeşçe birbirimizi kırmadan, üzmeden yaşadık.
Yarın son gün, oy verme günü.
Partililerin oy kullanırken, seçimde partiyi en iyi şekilde temsil edecek listeyi belirleyeceğine, İzmir’in mozaiğini listelere ayrım yapmadan yansıtacağına inancım tamdır.
Sosyal medya ve telefonlardan benim adımdan, liste yazıldığı ve bunun paylaşıldığı yönünde duyumlar almaktayım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki;  ‘’Emek En Yüce Değerdir’’  sloganıyla yola çıkan parti emekçisi olarak, hiç kimseye isim önermedim ve liste vermedim.  Çalışmalarımda birlik ve bütünlüğe zarar verecek hiçbir sözümün olmadığını ve özel listeler yapmadığımı bilmenizi isterim. 32 Yıllık siyasi hayatım boyunca onurlu ve dik duruşum gereği bu tür çalışmaların içine girmedim, girmeyeceğim.
Son olarak, Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diler, siz partili kardeşlerimi şimdiden kutlar, hepinize saygılar sunarım.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası