Ege Postası
Geri

CHP’li Gürsel Erol'dan anlamlı ziyaret... Şehit öğretmeni unutmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Tunceli’nin Pülümür ilçesinde teröristler tarafından aracı yakılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti. PKK terör örgütü ve tüm terör örgütlerine karşı dik duruşlarının devam edeceği sözünü veren CHP’li vekil Erol, “Necmettin Öğretmenimizin yeri cennet olsun, rahat uyusun. Onun yetiştirdiği, ders verdiği öğrencileri mutlaka onun yolundan ilerleyecektir” dedi. CHP’li Gürsel Erol'dan anlamlı ziyaret
CHP’li Gürsel Erol'dan anlamlı ziyaret... Şehit öğretmeni unutmadı
Haberler / Güncel
24 Kasım 2018 Cumartesi 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli’de şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın memleketi Gümüşhane’ye bağlı Torul ilçesinin Demirkapı Köyü’nde bulunan mezarını ziyaret etti.

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesini de ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılmaz’ın kabri başında yaptığı açıklamada, “Aileye tekrar başsağlığı dilemek istiyorum. Necmettin Öğretmenimizin yeri cennet olsun, rahat uyusun. Onun yetiştirdiği, ders verdiği öğrencileri mutlaka onun yolundan ilerleyecektir. Bu ülkenin üniter devlet yapısının korunması için, bağımsızlığı için ulusal bilinçler hareket edecektir” dedi.

EROL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE VE TERÖRE KARŞI DİK DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK

“Bugün Tunceli’de hain terör örgütü PKK tarafından katledilen Necmettin Öğretmenimizi Öğretmenler Günü nedeniyle anmaya geldik. Bu ülkenin ulusal bütünlüğüne, aydınlık geleceğine emek veren, PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen, başta Necmettin Öğretmenimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimiz ve şehitlerimizi saygı, şükranla anıyorum” diyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, şunları söyledi:

“Bugün Necmettin Öğretmenin köyüne geldik. Kardeşi Ahmet yanımızda. Aslında keşke Necmettin Öğretmenin okulunda olabilseydik, onunla birlikte sınıfına, dersine girebilseydik. Öğrencilerle olan ilişkilerini görebilseydik. Ama bu da bir kader. Necmettin Öğretmeni, saygı-şükran ve hürmetle anıyorum. Tunceli’de katledildiğinde Tunceli Milletvekiliydim. Şu anda Elazığ Milletvekiliyim. Necmettin Öğretmenimizin katledilmesinden sonra PKK’ya karşı Tunceli halkının da desteğiyle bir yürüyüş gerçekleştirmiştik. Bu ülkenin ulusal bütünlüğüne karşı olan PKK ve diğer tüm terör örgütlerine karşı dik duruşumuz devam edecek. Bu ülke hepimizin. Devleti, ülkeyi korumak, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak hepimizin asli görevi. Aileye tekrar başsağlığı dilemek istiyorum. Necmettin Öğretmenimizin yeri cennet olsun, rahat uyusun. Onun yetiştirdiği, ders verdiği öğrencileri mutlaka onun yolundan ilerleyecektir. Bu ülkenin üniter devlet yapısının korunması için, bağımsızlığı için ulusal bilinçler hareket edecektir.”

ŞEHİT ÖĞRETMENİN AĞABEYİ AHMET YILMAZ: ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ağabeyi Ahmet Yılmaz da, kendilerini unutmayan ve yalnız bırakmayan CHP’li Milletvekili Erol’a teşekkür ederek, “Necmettin’in ağabeyi olarak bu önemli günde bizi ziyaret ettiğiniz için size şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası