Ege Postası
Geri

CHP’li İnce’den Erdoğan’a ‘Bizans’ göndermeli yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Onlar yıktı biz ise inşa ediyoruz, ihya ediyoruz. O yıkan zihniyet hangi zihniyett? Malum CHP zihniyetiydi" sözlerine CHP'li Muharrem İnce'den yanıt geldi. İnce de "Bizans" göndermesi yaptı.
CHP’li İnce’den Erdoğan’a ‘Bizans’ göndermeli yanıt
Haberler / Politika
12 Kasım 2017 Pazar 01:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültürel Mirası İhya Projeleri Tanıtım Programında konuştu.

Erdoğan, konuşmasında “Onlar yıktı biz ise inşa ediyoruz, ihya ediyoruz. O yıkan zihniyet hangi zihniyett? Malum CHP zihniyetiydi. Şimdi gençlere sesleniyorum. Bunları yapıp kendi ecdadı olarak kendinden sonra gelenlere bırakanlar yanlış mı yaptıla? Onlar bıraktılar da bu yıkanlar o CHP zihniyeti doğru mu yapt? Bunun hesabını sormayacak mısınız'” demişti.

Bu sözlere CHP’nin yanıtı Twitter üzerinden oldu. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

YANIT TWİTTER’DAN GELDİ

İnce “Son 23 yılda İstanbul'da silüeti bozan, göğü delen çirkin gökdelenler inşa eden, dikey yapılaşmaya izin veren Bizans'ı kınıyorum!”  ifadelerini kullandı.

ince-muhareem
 

“AMORF” YANITI

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ”CHP gibi amorf bir partinin Atatürk’ü milletimizden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz” sözlerine de karşılık verdi.

İnce “Amorf diye sürekli gömlek değiştirenlere, gerekirse papaz elbisesi bile giyerim diyenlere denir!” dedi.

aoorf
 

İnce bir başka tweetinde ise “Kimsenin Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ü kimseden kaçırdığı yok!Bilakis geç de olsa doğruyu görmenden memnunuz. Ayyaş demekten vazgeç, Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda sap gibi durma sözlerin için özür dile,Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur yeter” ifadelerini kullandı.

ataturk

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası