Ege Postası
Geri

CHP’li Kılıç’tan yerel seçim mesajları: İzmir’e ve örgüte kulak verin

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “25 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar bayrağını taşıyan Türkiye siyasetinde partimizin amiral gemisi İzmirimizin seçmeninin ve onunla et ve tırnak gibi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin fedakar örgütünün sesine kulak verilmeli ve tercihine saygı gösterilmeli. Bu düşüncelerle İzmir'e olan borcumun bilinciyle geçmişte de olduğu gibi bu yerel seçimlerde de tavrım, emekten yana, liyakatten yana ve şüphesiz İzmir'den yana olacaktır” diye konuştu.
CHP’li Kılıç’tan yerel seçim mesajları: İzmir’e ve örgüte kulak verin
Haberler / Politika
24 Ocak 2024 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç sosyal medya hesabından yerel seçimlere ve İzmir’e ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“İZMRİ’E BORÇLU HİSSEDERİM”

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç açıklamasında, “İzmir ile ilgili düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. İki dönemdir Partim ve İzmirliler bir cumhuriyet kadını olarak bana Gazi Meclis'te İzmir'i temsil etme hakkı verdi. Bundan dolayı büyük onur duyuyorum. İzmir'in sorunlarını sizler gibi hisseden, İzmir'in güzelliklerini sizler gibi yaşayan, ülkemizin geleceğindeki karanlıktan bir anne olarak sizin kadar tedirgin olan bir kardeşiniz, bir ablanız, bir kızınızın. Ve ben İzmir'e İzmirlilere hep borçlu hissederim kendimi” ifadelerine yer verdi.

“İZMİR’E GAVUR VE SÜMÜKLÜ DİYENLERE KARŞI…”

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan CHP’li Sevda Erdan Kılıç, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları ve meclislerinde İzmir'e önümüzdeki beş yıl hizmet edecek, sorunlarını çözecek, İzmir'e hak ettiği değeri verecek kadroları belirlemenin arifesindeyiz. Yerel yöneticiler yolunuzu yapar, altyapı yapar, çöpünüzü toplar, parklar yaparak insanların gündelik hayatlarını kolaylaştırır. Bunlar zaten rutin görevleridir. Yapacaklardır, yapmalılardır. Bunun yanında bir kenti iyi yönetmek için, o kenti sevmek ve ruhunu anlamak gerekiyor. İzmir yangınlar ve depremlerden sonra küllerinden yeniden doğmuş bir şehirdir. İşgallere direnmiştir bu topraklar. Dayatmalara boyun eğmez. Hasan Tahsin'in Yunan'a Kubilay'ın gericileri direndiği gibi direnir. Yine direnecektir. İzmir'e gavur diyenlere İzmir'e sümüklü diye karşı nasıl direndiğiyse. İzmir'in Cumhuriyet'ten, demokrasiden, özgürlükten yana tavrını etti. Yaşam tarzına ve tabii ki iradesine müdahaleyi reddeder. Ben de hayatımda türlü türlü zorluklar yaşamış ve hep mücadele etmiş biri olarak İzmir'e benzetirim kendimi. Hep direniş, hep mücadele Duruşunu bozmadan ama hep umutlu, hep özgür” dedi.

İZMİR’E VE ÖRGÜTE KULAK VERİN

Örgütün sesine kulak vermek gerektiğini belirten Sevda Erdan Kılıç, “İzmir'in ruhu ruhunuza denk gelmezse İzmir zaten kabul etmez sizi. Ve tabii ki İzmirliler kentin ruhuna ve dokusuna uygun siyasetçileri görmek ister. Siyasi partiler yerel yönetimlerde görev alacak kadroları belirlerken bu gözetmelidirler. Özellikle 25 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar bayrağını taşıyan Türkiye siyasetinde partimizin amiral gemisi İzmirimizin seçmeninin ve onunla et ve tırnak gibi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin fedakar örgütünün sesine kulak verilmeli ve tercihine saygı gösterilmeli. Bu düşüncelerle İzmir'e olan borcumun bilinciyle geçmişte de olduğu gibi bu yerel seçimlerde de tavrım, emekten yana, liyakatten yana ve şüphesiz İzmir'den yana olacaktır” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası