Ege Postası
Geri

CHP’li Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki

MHP lideri Bahçeli'nin TBMM'deki kavgaya ilişkin yaptığı açıklamasına yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır. Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz. Aksi durum sizin Suçişleri Bakanı'nın çakallıklarını sahiplendiğinizin tescilidir" ifadelerini kullandı.
CHP’li Özel’den Devlet Bahçeli’ye tepki
Haberler / Politika
10 Aralık 2021 Cuma 21:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de yaşanan kavgaya ilişkin, “İçişleri Bakanlığımızın bütçesi görüşülürken, CHP'li ve HDP'li milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alır gibi, şehitlerimize hakaret edercesine, kahraman güvenlik görevlilerimize saldırırcasına öfke nöbetine kapılmaları, nefret diline kapılanmaları aleni zillettir” açıklaması yapmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi.

“SİZE BU BİLGİLERİ AKTARAN KİMSE O BİR YALANCIDIR”

Bahçeli'ye sosyal medya hesabından “Size bu bilgileri aktaran kimse o bir müfteridir, o bir yalancıdır” diye seslenen CHP'li Özel, “Kendisini devlet sanan, suç çetelerinin hamisi bakandan desteğinizi çekmelisiniz. Aksi durum sizin Suçişleri Bakanı’nın çakallıklarını sahiplendiğinizin tescilidir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası