Ege Postası
Geri

CHP’li Polat’tan ‘KYK’ tepkisi: Bu kaçıncı skandal!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir Polat sosyal medya hesabından KYK yurdunda bozuk yemek nedeniyle en az 90 öğrencinin hastaneye kaldırılmasına tepki gösterdi. CHP’li Polat, “AKP iktidarı öğrencilerimizi sapasağlam mezun edebilecek mi? Canımızı, evlatlarımızı emanet ettiğimiz devlet yurtlarında bu kaçıncı skandal? diye sordu
CHP’li Polat’tan ‘KYK’ tepkisi: Bu kaçıncı skandal!
Haberler / Politika
13 Kasım 2023 Pazartesi 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Isparta'da, Süleyman Demirel Üniversitesi'ne bağlı bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen gıda zehirlenmesi nedeniyle en az 90 öğrencinin hastaneye kaldırılması sonrası tepkiler yükselmeye başladı.

"BU KAÇINCI SKANDAL?"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat sosyal medya hesabından tepki göstererek, “AKP iktidarı öğrencilerimizi sapasağlam mezun edebilecek mi? Canımızı, evlatlarımızı emanet ettiğimiz devlet yurtlarında bu kaçıncı skandal?” diye sordu.

"ÇOCUKLARIMIZI KENDİ DEVLETİMİZE EMANET EDEMİYORUZ!"

CHP’li Polat, öğrenci yurtlarının bir an önce denetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Barınma sorunu bir yanda, denetimsizlik yüzünden can alan asansörler bir yanda... Kurtlu yemeklerden sonra şimdi de bozuk yemeklerle çocuklarımızı zehirliyorsunuz. Öğrenci yurtlarının derhal denetlemesi, yurtlara hizmet veren şirketlerin tek tek incelenmesi gereklidir. İktidarın rant kapısına çevirdiği üniversiteler ve iş bilmezlikleri yüzünden çocuklarımızı kendi devletimize emanet edemiyoruz!” dedi.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası