Ege Postası
Geri

CHP’li Sındır’ın duygusal anları: Gözyaşlarına hakim olamadı

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyük İzmirTV’de yayınlanan Gündeme Dair programında ülkenin içinde olduğu ekonomik krizi anlatırkan gözyaşlarına hakim olamadı. Türkiye’de derinleşen yoksulluğa dikkat çeken Sındır, ‘’ Bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.
CHP’li Sındır’ın duygusal anları: Gözyaşlarına hakim olamadı
Haberler / Politika
30 Eylül 2022 Cuma 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyük İzmirTV’de yayınlanan Gündeme Dair programında Figen Avcıoğlu’nun sorularını yanıtladı. Türkiye’de derinleşen yoksulluğu ve ekonomik krizin etkilerini anlatan Sındır gözyaşlarına hakim olamadı. 

CHP’li Sındır ekonomik krizin getirdiği derin yoksulluktan en çok çocukların etkilendiğine dikkat çekerek, ‘’ Menderes’te küçük sanayi sitesini ziyaret ettik ve bütün esnafı dolandık. İçimi parçalayan bir şey oldu. 14 yaşında pırıl pırıl delikanlı bir evladımız. Orada yağlar içinde çalışıyor. Çırak. ‘Okula gidiyor musun’ diye sordum. ‘Bıraktım. Bitti. Ben artık okula gitmeyeceğim. Burada iş öğreneyim’ dedi. İçim kan ağladı. Çocuğun gözlerinde aslında istiyorum ama imkanlarımız buna elvermiyor anlamını gördüm. Söylemedi ama bu yüzünden okunuyordu. İçim acıdı. Eşim bir gün bahsetti. Çocukların hepsi beslenme çantalarını açmış yemek yiyor. Biri açmıyor. Sen neden açmıyorsun diye soruyor. Çocuk da öğretmenim ben bir önceki teneffüste yedim. Karnım acıkmıştım. Şimdi tokum diyor. Halbuki yalan. Çünkü çocuğun beslenme çantası boş. Annesi hiçbir şey koyamamış. Bu ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası