Ege Postası
Geri

CHP’li Tuncay Özkan'ın annesini Ankara'da son yolculuğuna uğurladı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın, uzun süredir tedavi gören ve dün gece yaşamını yitiren annesi Sulhiye Özkan, Ankara Karşıyaka Camii’nde öğlen namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlandı. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.
CHP’li Tuncay Özkan'ın annesini Ankara'da son yolculuğuna uğurladı
Haberler / Güncel
13 Temmuz 2023 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın, uzun süredir tedavi gören annesi Sulhiye Özkan dün yaşamını yitirdi.

Sulhiye Özkan için bugün Ankara’da tören düzenlendi. Merhume Özkan, Karşıyaka Camisi’nde öğlen namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlandı.

Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç, eski Dışişleri Bakanı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın ve Devrim Barış Çelik, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve çok sayıda milletvekili katıldı. 

Sulhiye Özkan, cenaze törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Tuncay Özkan’ı acı gününde yalnız bırakmayan siyasiler sosyal medya hesaplarından da taziye mesajları yayınlayarak Özkan’a sabır dilediler:

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun Seyit Torun:

'Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir Milletvekilimiz Tuncay Özkan’ın vefat eden kıymetli annesi Sulhiye Özkan’ı son yolculuğuna uğurladık.Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.'

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen:

'CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın değerli annesi merhum Sulhiye Özkan'ın cenaze törenine katılarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.'

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç:

'İzmir Milletvekilimiz, kıymetli ağabeyimiz Tuncay Özkan’ın biricik annesi Sulhiye Özkan’ı son yolculuğuna uğurladık. Mekânı cennet olsun.'

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü:

'Işıklar içinde uyu Sulhiye anne..Kıymetli ağabeyim, CHP İzmir Milletvekilimiz Tuncay Özkan'ın annesi Sulhiye Özkan'ı son yolculuğuna uğurladık. 
Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun Sulhiye anne...'

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran:

Kıymetli parti büyüğüm, çok değerli abim Tuncay Özkan'ın, değerli annesi Sulhiye Özkan'ı kaybettik. Merhumeye Allah'tan rahmet, Özkan ailesine başsağlığı diliyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası