Ege Postası
Geri

CHP’li Yücel: Buca Metrosu yapılacak!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca Metrosu'nun yapım ihalesinin mahkeme kararıyla iptaline ilişkin “İhale farklı bir mevzuata tabiyse, yargılamasının da o mevzuat hükümlerine göre yapılması gerekir. Yargı sonucu ne olursa olsun, değişmeyecek sonuç şudur; Buca metrosu yapılacak!" açıklamasını yaptı.
CHP’li Yücel: Buca Metrosu yapılacak!
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2022 Salı 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin mahkeme tarafından iptali, kentin bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

Mahkeme kararının ardından İzmirli siyasilerden arka arkaya açıklamalar gelirken, son olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Yücel mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Buca metrosu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yapacağı, İzmir tarihinin en büyük yatırımıdır. Yargı kararlarına sonuna kadar saygılıyız. Ama bir ihale farklı bir mevzuata tabiyse, yargılamasının da o mevzuat hükümlerine göre yapılması gerekir.

Yargı sonucu ne olursa olsun, değişmeyecek sonuç şudur; Buca metrosu yapılacak!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası