Ege Postası
Geri

CHP’li Yücel’den Vali Köşger’e ‘karşılama’ tepkisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP Genel Devlet Bahçeli'yi havalimanında karşılayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e tepki gösterdi. Köşger'in diğer parti liderlerini karşılamadığını belirten Yücel, "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak.Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak." dedi.
CHP’li Yücel’den Vali Köşger’e ‘karşılama’ tepkisi
Haberler / Yerel Politika
24 Ekim 2022 Pazartesi 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün Manisa’da düzenlediği miting için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamaya giden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e sert tepki gösterdi.

'Ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Yücel, Vali Köşger'in diğer parti liderlerini havalimanında karşılamadığına dikkat çekti.

İl Başkanı Yücel açıklamasında "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak. Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak. Herkes, milletin emrinde, devletin usul ve erkanına uygun hareket edecek. Bu ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek.'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası