Ege Postası
Geri

CHP’lilerden Başkan Kürüm’e tam not

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP Konak ve Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Kürüm, “Hizmetlerimizle, Karabağlar İzmir’le bütünleşme, model olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.
CHP’lilerden Başkan Kürüm’e tam not
Haberler / Güncel
28 Eylül 2012 Cuma 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Yürüttükleri proje ve hizmetlerle ilgili partililere bilgi veren Başkan Kürüm, 3.5 yılda ilçenin kaderini değiştirdiklerini belirtti. Uzundere Rekreasyon Alanı’ndan, Bozyaka Pazaryeri projesine kadar pek çok büyük projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarına işaret eden Kürüm, “Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımızdan, temizlik hizmetleri gibi asli görevlerimize kadar pek çok alanda elimizi değil, kendimizi taşın altına koyduk. İş ürettik, hizmet yaptık. Göreve geldiğimizde, Karabağlar ihmal edilmiş bir bölgeydi. Bugün vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Karabağlar, İzmir’le bütünleşen bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

CHP’nin Konak ve Karabağlar İlçe yöneticileri ile Karafatma Parkı’nda, Gediz Asfalt Şantiye Tesisleri ile Uzundere Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Kürüm, tam not aldı. Soruları ve halkın isteklerine ilişkin parti yöneticilerinin görüşlerini de alan Kürüm, 3.5 yılda 20 yeni park ile 6 büyük parkın revizyonu yaptıklarını belirterek, tüm mahallelere sevgi yolları yapmak için yeni bir hamle başlattıklarını anlattı. Başkan Kürüm, “İzmir’e örnek hayat dolu parklar yaratarak, Karabağlar’da yaşamı değiştirdik. Görevi geldiğimizde yaşam alanları yok denecek kadar az ve bakımsızdı. Bugün, güzelliği ve canlılığıyla ilçemize hayat veren, yaşayan parklar, halkın buluşma, dinlenme noktası oldu. Şimdi de bütün tüm mahallelerimizde, sokaklarımızda alt yapı hamlesi başlattık. Yıl sonuna kadar tüm kaldırımları, yolları bozuk sokak kalmayacak. Her mahallemizde bir sevgi yolu bir park olacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası