Ege Postası
Geri

Çağlar'ın veliahtı olarak gösteriliyordu formaya hasret kaldı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, yeni sezon öncesi Freiburg'a transfer olan Çağlar Söyüncü'nün veliahtı olarak gösterdiği genç stoper Recep Yemişçi, ligde şu ana kadar 1 kez forma şansı bulabildi.
Çağlar'ın veliahtı olarak gösteriliyordu formaya hasret kaldı
Haberler / Spor
24 Kasım 2016 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon TFF 1'inci Lig'in son haftasındaki Karşıyaka derbisinde ilk profesyonel deneyimini yaşayan 17 yaşındaki savunmacı, bu yıl sadece Bandırmaspor maçının son 10 dakikasında görev aldı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, savunmanın ortasında Yusuf Abdioğlu, Sinan ve Ozan gibi deneyimli isimleri tercih ederken, A takımla antrenmanlara çıkan Recep Yemişçi, U21 takımında 7 karşılaşmada ter döktü. Konya Anadolu Selçukspor'la deplasmanda oynanan kupa maçında 90 dakika sahada kalan genç stoper, şu ana kadar farklı yaş gruplarında 32 kez ay yıldızlı formayı taşıdı. 

Altınordu'da golcülere özel antrenör

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, Altan Çetindağ'ı Futbol Meslek Okulu’nda forvet başantrenörlüğü görevine getirdi. 

Kırmızı lacivertli ekibin altyapısındaki golcüleri çalıştıracak Çetindağ, 22 yıl önce teknik adamlık kariyerine başladığı Altınordu'ya döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Futbolculuğu döneminde forvet olarak görev yaptığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, tüm birikimini gençlere aktaracağını belirterek, "Altınordu Futbol Meslek Okulu’nda forvet oyuncularının üretkenliğini sağlamak temel hedefimiz" diye konuştu.

Golcülerin özel insanlar olduğunu ifade eden Çetindağ, "Forvetler takımın en kilit oyuncularıdır. Çünkü sonuca gider. O nedenle golcüyü anlamak ve mental hazırlık yapmak çok önemli. Bu yapı kısa zamanda Avrupa standartlarında oyuncu yetiştiren bir konuma gelecek" dedi. Semih Şentürk, Tufan Apaydın, Yekta Kurtuluş, Yiğit İncedemir gibi oyuncuların yetişmesinde payı olan Çetindağ Göztepe, İzmirspor, Aytemiz Alanyaspor, Adıyamanspor, Nazilli Belediyespor, Denizli Belediyespor, Menemen Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ve Balçova Yaşamspor’da görev yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası