Ege Postası
Geri

Çalışan emeklilere müjde geldi!

Geçtiğimiz günlerde 1 defaya mahsusluk emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılmıştı. Çalışan emekliler içinde müjde geldi. 5 bin TL'lik ikramiyeden yararlanamayan çalışan emekliler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi, hükümet çalışmalara başladı.
Çalışan emeklilere müjde geldi!
Haberler / Ekonomi
24 Kasım 2023 Cuma 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

5000 TL ikramiye ödemesi bu seneye mahsus olarak bir defa gerçekleştirilecek. Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri ikramiyeden faydalanırken emekli olup da çalışmaya devam edenler yararlanamayacak.

Kasım ayıyla beraber emekliler 5000 TL emekli ikramiyesi ödemelerinin yatacağı tarihi sorgularken ek ödemeler için de tarih belli oldu. TBMM'de de kabul edilen düzenlemeyle beraber emekliye bir defalık 5 bin TL ödemesi torba yasaya eklendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım’ı geçmeyeceğini söyledi. Çıkarılan yasaya göre emekli ikramiye ödemesi tek seferlik olacak ve bu yıla özgü olarak ödenecek.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE MÜJDE GELDİ

Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri ikramiyeden faydalanırken emekli olup da çalışmaya devam edenler yararlanamayacak açıklaması gelmişti. 5 bin TL'lik ikramiyeden yararlanamayan çalışan emekliler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimat verdi, hükümet çalışmalara başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası