Ege Postası
Geri

Çalkaya Dünya’nın en akıllı çocuğunu konuk etti

Bu yıl Antalya’da düzenlenen 2012 Dünya Hafıza Şampiyonluğunda birinciliği elde eden 12 yaşındaki Ege Can Meriç, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı ziyaret etti.
Çalkaya Dünya’nın en akıllı çocuğunu konuk etti
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2012 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Her yıl dünyanın farklı bir ülkesinde düzenlenen ve bu senen Antalya’nın ev sahipliğini yaptığı Dünya Hafıza Şampiyonluğu’nda, Türkiye 20 yıl aradan sonra şampiyonluğu kazandı. Şampiyonada 20 ülkeden 89 rakibini geride bırakarak 12 yaş altı dünya hafıza şampiyonu olan Ege Can Meriç, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’yı makamında ziyaret etti. Balçova Mega Aritmetik-Hafıza Eğitim Merkezi öğrencisi olan Ege Can Meriç öğretmeni Abdülmuttalip Akın ile birlikte ziyaret ettiği Başkan Çalkaya’ya hafızasını nasıl kullandığını anlattı.

Minik Ege Can’ın başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya’da Ege Can’a satranç takımı, kitap ve kalem seti hediye etti. Balçovalı çocukların eğitimi için tüm güçlerini seferber ettiklerini ifade eden Başkan Çalkaya “Böyle başarılar bizleri umutlandırıyor. Ege Can’ı ve eğitmenlerini Balçova’ya bu alanda bir şampiyonluk kazandırdıkları için kutluyorum”  dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası