Ege Postası
Geri

Camide mihrap tacı düştü: 1 kişi öldü! Depremle ilgisi araştırılıyor

Manisa'nın Gördes ilçesinde yatsı namazını kılmak için gittikleri camide mihrabın üst bölümünde duvardan kopan tuğla ve sıva parçaları üzerlerine düşen Mevlüt Altungeyik hayatını kaybedetti, İbrahim Kara yaralandı.
Camide mihrap tacı düştü: 1 kişi öldü! Depremle ilgisi araştırılıyor
Haberler / 3. Sayfa
11 Ağustos 2025 Pazartesi 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün yatsı namazında Gördes'in kırsal Kobaklar Mahallesi camisinde meydana geldi. Namazı kıldıktan sonra mihrabının üst kısmındaki duvarda inceleme yapan Mevlüt Altungeyik ve İbrahim Kara'nın üzerine kopan sıva ve tuğla parçaları düştü. Altungeyik ve Kara yaralanırken, iihbar üzerine camiye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan iki yaralıdan Mevlüt Altungeyik, bu sabah hayatını kaybetti.

DEPREMLE İLİŞKİSİ OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Cami mihrabının üst kısmındaki hasarın Sındırgı ilçesinde dün meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremle ilişkisinin olup olmadığı araştırıldığı bildirilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA).

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası