Ege Postası
Geri

Camiye de hizmet yapacağız cemevine de

Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından başlatılan hizmet hamlesiyle, çok sayıda önemli projeyi hayata geçiren Dikili Belediyesi, Türkiye’ye örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden demeden devam ediyor.
Camiye de hizmet yapacağız cemevine de
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2014 Çarşamba 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mustafa Tosun’un başkanlığında çalışmalarına aralıksız devam ederek ilçede kronikleşen tüm sorunları çözmek için hizmet seferberliği başlatan Dikili Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Kente yaşayan Alevi vatandaşların ibadet ve kültür merkezi olarak kullandığı Dikili Cemevi’ne güvenle ulaşması ve Cemevi’nin bulunduğu alanın etrafının görsel bir güzelliğe kavuşması yoğun bir çalışma başlatan Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgede istinat duvarı, yol genişletmesi çalışması ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. 5.000 m2'lik alanda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla, Dikili Cemevi çevresi tüm risklerden arındırılarak güzel bir görüme sahip olacağı gibi, bölge ağaçlandırılarak içerisinde çocuk parkının da olduğu alana kavuşacak. 1 ay içerisinde bitmesi planlanan çalışmalarda ayrıca aynı güzergâhta yer alan hastane yolu da genişletilecek.
 
‘Dikili’de Yaşayan Herkesin Yüreğinde Sevgi Vardır’
 
Göreve seçildiği ilk günden bu yana etnik kimliği, siyasi görüşü, inancı ve mezhebi ne olursa hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşına eşit hizmet etme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, her vatandaşının ibadetini huzur ve güven içinde gerçekleştirmesine olanak sunacaklarını söyledi. Başkan Tosun” Belediye olarak bölgeler, semtler ve mahalleler arasında ayırım yapmadığımız gibi inanç ayrımı da yapmıyoruz. Çünkü Dikili’de yaşayan herkesin yüreğinde sevgi, barış ve dostluk vardır. Bizlerde yerel yöneticiler olarak sevginin kenti Dikili’de bu hoşgörü ortamına güç vermeli ve hiçbir ayrım yapmadan herkese, her inanca eşit hizmet götürmeliyiz. Ve öyle de yapıyoruz. Sevginin kenti Dikili'de Cami de bizimdir, Cemevi de. Camilerimize de hizmet götüreceğiz, Cemevlerimize de. Tüm vatandaşlarımızın inanç ve ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirmesi için ibadethaneleri ve çevresinin daha temiz, daha güvenli bir ortama kavuşturma çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası