Ege Postası
Geri

Çanakkale'de bir deprem daha

Geçtiğimiz günlerde deprem fırtınası ile sarsılan Çanakkale'den bir deprem haberi daha geldi. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz’de Girit Adası açıklarında ise 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Çanakkale'de bir deprem daha
Haberler / Güncel
16 Şubat 2017 Perşembe 08:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, merkez üssü Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi ve Babakale’de saat 03.19’da Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 14.1 kilometre derinliğindeki deprem bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.  Bölgede 4.6’lık depremin ardından ise en büyüğü 3.0 olmak üzere 7 artçı sarsıntı daha oldu.

GİRİT AÇIKLARINDA 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bu arada Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Akdeniz’de merkez üssü Girit Adası açıklarında saat 02.01’de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası