Ege Postası
Geri

Çanakkale feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluştu

Ramazan Bayramı dönüşüne geçen tatilciler, Çanakkale feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Araç kuyruğu, şehir merkezinin ara sokaklarına kadar uzandı.     Anadolu'dan İstanbul'a geçen tatilcilerin kullandığı...
Çanakkale feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluştu
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan Bayramı dönüşüne geçen tatilciler, Çanakkale feribot iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Araç kuyruğu, şehir merkezinin ara sokaklarına kadar uzandı.

    Anadolu'dan İstanbul'a geçen tatilcilerin kullandığı güzergahlardan biri olan Çanakkale Boğazı'nda araç geçişini sağlayan Gestaş iskelelerinde uzun araç kuyrukları yaşanıyor. Dün başlayan kuyruklar bu sabah daha da arttı. Çanakkale merkezdeki iskelede araç kuyrukları Demircioğlu Caddesi'ne sığmayınca ara sokaklara kadar uzandı.

    Feribotların yetersiz kalması nedeniyle araç kuyruğu uzamaya devam ediyor. Görevliler, şehir merkezindeki trafiğinin de kilitlenmesi üzerine bir kısım araçları Lapseki-Gelibolu hattına yönlendiriyor. Araç kuyruklarının gece de devam edeceği bekleniliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası