Ege Postası
Geri

Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı

Çankaya Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut ve 2 kişi gözaltına alındı.
Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 yeni gözaltı
Haberler / Güncel
22 Temmuz 2026 Çarşamba 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çankaya Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

3 YENİ GÖZALTI

Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yeni gözaltılar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyon çerçevesinde Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut ile birlikte 2 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

24 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Daha öncesinde; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "suç örgütü", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında daha önce aralarında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Operasyonda 29 şüpheli gözaltına alınmış, KKTC'den Ankara'ya dönen Güner de Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Güner'in de aralarında bulunduğu 24 kişi tutuklanırken, 6 şüpheli adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası