Ege Postası
Geri

Çankırı ve Edirne'de kazalar: 7 ölü

Çankırı'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ümmet Kaplan'ın da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı,...
Çankırı ve Edirne'de kazalar: 7 ölü
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankırı'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ümmet Kaplan'ın da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, ölü sayısının 4'e yükseldiği bildirildi.

Çankırı'dan Ankara'ya seyir halinde olan Ümmet Kaplan'ın kullandığı 06 ASS 46 plakalı otomobil, aynı yönde gitmekte olan Hidayet Yılmaz idaresindeki 18 DD 373 plakalı kamyonetle çarpışmıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan Fidan Yavaş, Salih Yavaş, kamyonet sürücüsü Hidayet Yılmaz ile yaralı olarak hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü Ümmet Kaplan hayatını kaybetti. Kaplan ile birlikte ölü sayısı 4'e yükselmiş oldu. Yaralı 5 kişinin tedavileri sürüyor.

UZUNKÖPRÜ'DE KAZA: 3 ÖLÜ
CENGİZ EKİCİ
Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü.

Uzunköprü-Keşan Karayolunun Karapınar köyü yakınlarında Kalender Ayhan yönetimindeki 22 RD 002 plakalı kamyonet, köye sapan yolun refüjlerine çarparak tarlaya uçtu. Kazada Ayhan ile birlikte aynı araçta olan İbrahim Saygın ile 11 yaşındaki oğlu Seymen Saygın olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan patates ve soğanlar yollara saçıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası