Ege Postası
Geri

Canlarını kurtarmak için köprüden atladılar

Mısır'da dün Müslüman Kardeşler'in sokaklara dökülme çağrısı yaptığı 'Öfke Cuması'nda yaşanan şiddet olaylarında en az 82 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Devrik cumhurbaşkanı Muhammed Mursi destekçilerinin, ordunun desteğini alan geçici hükümeti protesto ettiği olaylarda binden fazla kişi de gözaltına alındı.
Canlarını kurtarmak için köprüden atladılar
Haberler / Güncel
17 Ağustos 2013 Cumartesi 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Mısır'ın başkenti Kahire başta olmak üzere birçok kentte düzenlenen 'Öfke Cuması' protestoları, yine kanlı sona erdi. Kahire'de gece yarısına kadar en az 45 kişinin vurulduğu belirtilirken, Mursi yanlılarının üzerine makineli tüfekle ateş açıldığı öne sürüldü.

Askeri helikopterlerin sürekli devriye gezdiği Kahire'nin yanı sıra, Damietta kentinde 8, İsmailiye kentinde 4, diğer kentlerde ise 13 kişinin şiddet olaylarında öldüğü bildirildi.

KAÇMAK İÇİN KÖPRÜDEN ATLADILAR
Kahire'de yaşanan paniğin en ne derece büyük olduğu, kentin zenginlerin yaşadığı bölgesi olarak bilinen Zamalek'ten geçen 15 Mayıs köprüsünde yaşandı.

Televizyonlarda beliren kimliği belirsiz sivil giyimli kişiler in otomatik silahlarla açtığı köprüde, protestoculardan bazıları canını kurtarmak için köprüden aşağı atladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası