Ege Postası
Geri

Canlı bombalarla ilgili flaş açıklama

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda dün gece yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Canlı bombalarla ilgili flaş açıklama
Haberler / Güncel
29 Haziran 2016 Çarşamba 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca dün akşam Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Öte yandan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Atatürk Havalimanı'na gelerek terör saldırısının gerçekleştiği noktalarda incelemelerde bulundu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminaline gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, terör saldırısının gerçekleştiği noktaları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık 30 dakika havalimanında kalan Çalışkan, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine "Herhangi bir açıklama yapmayacağım. Gerekli açıklamalar yapıldı." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası