Ege Postası
Geri

Canlı yayında Erdoğan'a söz verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada yerli otomobilin TOBB camiasının içerisinden çıkarılması teklifini yaptı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da, Erdoğan'a, "Siz bunu istedikten sonra bu Türk iş dünyası bunu rahatlıkla yapar" dedi.
Canlı yayında Erdoğan'a söz verdi
Haberler / Ekonomi
24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerli otomobille ilgili önemli bir açıklama geldi. TOBB Genel Kurulu'nda konuşan Erdoğan, "Bir teklifim var, gelin yerli otomobilimizi TOBB camiasının içinden çıkaralım. Buna hasretim, bu milletin bir evladı olarak hasretim. Bu millete montaj yakışmıyor" diye konuştu. Erdoğan'ın bu talebinin ardından söz alan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Siz bunu istedikten sonra, bu Türk iş dünyası bunu rahatlıkla yapar, siz yeterki bizim yanımızda olun, biz bunu yaparız. Nasıl 5 ayda 1.1 milyon istihdam yaptıysak onu da yaparız" dedi. Erdoğan da bunun üzerine, "Biz her daim yanınızdayız, sizinle beraber olacağız" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası