Ege Postası
Geri

Canlı yayında kavga: MHP'liler birbirine girdi

MHP kurultayının konuşulduğu canlı yayında, Yılma Durak ve Cemal Enginyurt arasında sert bir tartışma yaşandı. Yılma Durak yayını terk etti.
Canlı yayında kavga: MHP'liler birbirine girdi
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2016 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Habertürk'te ekrana gelen Gündem Siyaset proramında gergin anlar yaşandı. Yılma Durak MHP’nin iktidar olamamasının tek sebebinin DSP-MHP koalisyonu olduğunu iddia ederek “niçin DSP’yle MHP koalisyon yaptı biliyor musunu? APO’yu affetmek için. Sayın Genel Başkan Apo’nun affedilmemesi için direniyordu Apo’nun affedilmemesi için. Koalisyondan ayrılsak yine iktidarız. Ne dedi biliyor musunuz: Ben Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için bu koalisyona rıza gösteriyorum dedi” dedi. Bu sözler üzerine Cemal Enginyurt “külliyen yalan, ben milletvekiliydim o dönem” deyince sinirler gerildi.

"ADAM MISIN SEN! KENDİNE GEL!"

Bağırarak yalan söylemediğini belirten Durak, Cemal Enginyurt’a “Cemal sen terbiyesizlik ediyorsun. Sen bana yalan konuşuyorsun diyemezsin. Sen kimsin be. Adam mısın sen! Adam değilsin sen. Sen kendine gel” dedi. Cemal Enginyurt ise “MHP Genel Başkanı’na iftira atıyorsun” karşılığını verince, moderatör Veyis Ateş programa ara verdi. Reklam dönüşü Yılma Durak’ın programı terk ettiği görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası