Ege Postası
Geri

Çapkın: Stada biletsiz seyirci alınmadı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta çıkan olaylarda polisin gaz kullanmadığını söyledi. Çapkın, stada biletsiz giriş yapıldığı iddialarının da doğru olmadığını kaydetti.
Çapkın: Stada biletsiz seyirci alınmadı
Haberler / Politika
23 Eylül 2013 Pazartesi 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

'ASLA GAZ SIKILMADI'

Gaz sıkıldığı iddialarını yalanlayan Çapkın, "Asla gaz sıkılmadı. Neden gaz sıkıldı deniyor anlamıyorum. Polis oldukça soğukkanlı davrandı. Sportif bir sebep sonuç ilişkisi onun dışında bir şey aramamak lazım. Olmamalıydı üzücü bir şey" ifadelerini kullandı.

'TURNİKE KIRILMASI VAR'

Olayın altında bir şey aramanın doğru olmayacağını anlatan Çapkın, biletsiz giriş yapıldığı iddialarının da doğru olmadığını söyledi.
Çapkın, "Biletsiz hiç kimse girmedi. Turnike kırılması var. O sırada biletler elle yırtılarak girildi. Şu anda 67 gözaltı var'' şeklinde konuştu. (CHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası