Ege Postası
Geri

Çarpıp kaçtı, kırık tampon parçasından yakalandı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, 15 gün önce 62 yaşındaki Remzi Dora'ya çarpıp, kaçarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen otomobilin sürücüsü M.Ş., olay yerinde düşen tampon parçaları ve güvenlik kamerası kayıtları sayesinde Kuşadası'nda jandarma tarafından yakalandı. Otomobil otoparka çekilirken, adliyeye sevk edilen M.Ş., denetimli olarak serbest bırakıldı.
Çarpıp kaçtı, kırık tampon parçasından yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
19 Mayıs 2015 Salı 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eşinden ayrı yaşadığı belirtilen Remzi Dora'ya, geçen 4 Mayıs'ta, Aydın-İzmir Karayolu'nun Erbeyli Mahallesi bölümünde yolun karşısına geçerken bir otomobil çarpıp kaçtı. Yere düşen Dora'nın üzerinden birkaç araç daha geçti. Dora, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Jandarma kazanın ardından olay yerinden kaçan otomobil ve sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.



Dora'ya çarpan aracın kopan tampon parçalarından ilk olarak otomobilin modeli belirlendi. Ardından da otomobilin gidebileceği Aydın ve Kuşadası ile İncirliova ilçeleri yönündeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Görüntülerden kaza saati ile eşleşen saattte Kuşadası yönüne giden bir otomobil olduğu belirlendi. Yine görüntülerden otomobilin plakasının 35 KB 3604 olduğu tespit edildi. Plakadan otomobilin sahibinin 45 yaşındaki M.Ş.olduğu anlaşıldı. M.Ş., Kuşadası'nda işletmecisi olduğu oto tamir ve bakım servisinde dün yakalanıp gözaltına alındı. M.Ş., İncirliova'ya getirilip ifadesine başvurulurken, otomobili otoparka çekildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ş., denetimli olarak serbest bırakıldı.

YAKINLARINDAN TEPKİ

Aydın'ın İncirliova İlçesi'ndeki kazada yaşamını yitiren tütün eksperi Remzi Dora'nın yakınları, çarpan otomobilin sürücüsü M.Ş.'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Amcasına çarpan sürücünün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının doğru olmadığını belirten avukat Ozan Dora, "Çarpıp kaçıyor. Ardından üzerinden bir sürü araç geçiyor. Çaptıktan sonra durup hastaneye götürseydi belki amcam yaşıyor olacaktı. Serbest kalmasına karşı savcılığa itiraz edeceğim. Tutuklanmasa bile ceza alması için elimden geleni yapacağım. Davayı sonuna kadar takip edeceğim" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası