Ege Postası
Geri

Çatı yangını korkuttu

Beyoğlu’nda bir binanın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Binadakiler itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, yükselen alevler itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü. Olayda dumandan etkilenen bir kişi hastaneye...
Çatı yangını korkuttu
Haberler / Güncel
17 Eylül 2013 Salı 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyoğlu’nda bir binanın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Binadakiler itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, yükselen alevler itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü. Olayda dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay Piyalepaşa Mahallesi Yılmaz Sokak numara 9’da saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 5 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin fark edip bildirmesi üzerine olay yerine Şişli ve Beyoğlu müfrezelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevli şekilde yanan yangına müdahale etti. Çevre apartmanlarda oturan bazı bina sakinleri de yangını söndürmek için evlerinden uzattıkları hortumlarla yangını söndürmeye çalıştı. Karşı binada oturan bir kişi de yangının sıçraması ihtimaline karşı uzattığı hortumla kendi çatısını ıslattı. Alev ve dumanların kapladığı mahallede oturanlar yangının sirayet etmesi korkusu üzerine evlerinden dışarıya çıktı. Dışarıda toplanan mahalleli, korku dolu gözlerle itfaiyenin yangını söndürmesini bekledi. Yaklaşık 20 dakika süren yangın itfaiyenin yoğun çabası sonucu kontrol altına alındı.

Yangının çıktığı binada oturan İbrahim Candan, “Yangının neden çıktığını bilen yok. İlk komşular fark etti. O dairede bekar bir arkadaş oturuyordu. Ancak kendisi şuan dışarıda.” dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası