Ege Postası
Geri

Çatı yangınında mahsur kalan 3 itfaiye eri yaralandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangına müdahale eden üç itfaiye eri, alevlerin bir anda büyümesiyle yaralandı.         Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sümer Sokak'ta...
Çatı yangınında mahsur kalan 3 itfaiye eri yaralandı
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangına müdahale eden üç itfaiye eri, alevlerin bir anda büyümesiyle yaralandı.

        Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sümer Sokak'ta bir apartmanın beşinci katında izolasyon sisteminden çıktığı belirtilen yangın, bir anda büyüdü. Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Merdivenli araçla çatı katına çıkan 3 itfaiye eri, rüzgarın ters esmesi ile bir anda alevlerin arasında kaldı. İtfaiye erleri kollarından ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan itfaiye erleri, 112 Acil Servis ambulansı görevlilerinin müdahalesinin ardından görevlerine devam etti.

        Yaralı itfaiye erlerinden İbrahim Karadeniz, "Çatı katında yangına müdahale ederken alev topu üzerimize geldi. Sadece ellerimizde yanık var, başka bir şey yok" diye konuştu.
        
        Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası