Ege Postası
Geri

Çatışmada gözaltına alınan şüphelilerden 11'i tutuklandı

Balıkesir'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Gümüşçeşme Mahallesi'nde geçen salı günü meydana gelen, ikisi polis altı kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 33 şüpheliden 11'i tutuklandı....
Çatışmada gözaltına alınan şüphelilerden 11'i tutuklandı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir'de Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Gümüşçeşme Mahallesi'nde geçen salı günü meydana gelen, ikisi polis altı kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 33 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen üç aile arasında çıkan silahlı çatışmada, Özel Tim'in operasyonuyla gözaltına alınan 34 zanlıdan 33'ü, dün öğle saatlerinde Balıkesir Adliyesi'ne sevk edilmişti. Gece geç saatlere kadar devam eden mahkeme sürecinin ardından 10'u serbest bırakıldı. Ayrıca 12 şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Savcılık sorgularının ardından 11 şüpheli ise tutuklanarak Kepsut Cezaevi'ne gönderildi.

Söz konusu çatışmada, ikisi polis altı kişi yaralanmıştı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda, 20 olan gözaltı sayısı 34'e çıkarken evlerinde yapılan aramalarda ise 18 av tüfeği, 4 tabanca, 2 molotof bombası, çok sayıda bıçak ve diğer kesici aletler ele geçirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası