Ege Postası
Geri

Çatışmalar bitti, Tunceli'de şimdi paintball zamanı

Yıllarca çatışma haberleriyle gündeme gelen Tunceli'de silahların susmasıyla birlikte eğlence sektöründe de ilkler yaşanmaya başladı. Bu ilklerden biri de şehir merkezi Munzur Çayı kıyısında açılan paintball oyun parkuru oldu.    İki...
Çatışmalar bitti, Tunceli'de şimdi paintball zamanı
Haberler / Güncel
6 Ağustos 2013 Salı 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıllarca çatışma haberleriyle gündeme gelen Tunceli'de silahların susmasıyla birlikte eğlence sektöründe de ilkler yaşanmaya başladı. Bu ilklerden biri de şehir merkezi Munzur Çayı kıyısında açılan paintball oyun parkuru oldu.

    İki girişimci tarafından hayata geçirilen proje, başta gençler olmak üzere herkesin ilgisini çekiyor. Paintball oyunu ile ilk defa Tunceli'de buluşan gençler, insanların birbirine gerçek mermi değil su ve boya sıkmalarını istediklerini söyledi. Yıllardan beri çatışmaların olduğu bu bölgede paintball yapmanın çok keyifli olduğunu belirten Murat Bulut, "Su kenarında paintball yapmak muhteşem bir şey. Bu insanlar artık gerçek mermi değil, barışçıl olan şeyleri kullansınlar. Doğu ile batı arasında hiç fark olmasın." dedi.

    Savaşların çok kötü olduğunu söyleyen Erdal Kar da bu durumun değişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını, tüm savaşların oynadıkları oyun gibi olmasını istediklerini belirtti.

    Parkur sorumlusu Hıdır Gündoğan ise işletmeyi 2 hafta önce açtıklarını ve yoğun ilgi gördüklerini belirtti. Gündoğan, "Gelen bir daha gelmek istiyor. Dersim gençliği için iyi oldu. Dersim'de eğlence sektörü kafelerden öteye gidemediği için paintball değişik ve iyi oldu" diye konuştu. Paintball oynayan gençler de oyunun son derece eğlenceli olduğunu belirterek, "Artık savaş ve çatışmalar olmasın. Gerçek silahlar yerine oyun için kullanılan silahlar konuşsun" mesajı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası