Ege Postası
Geri

Çatışmaya giren polis: Vuramadım çünkü...

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü saldırı sırasında kaçan saldırganla çatışmaya giren polis konuştu. İsmi gizli tutulan polis memuru, "Hareket halinde olduğu için ve üzerime silahı fırlatınca dikkatim dağıldı, vuramadım" dedi.
Çatışmaya giren polis: Vuramadım çünkü...
Haberler / Güncel
30 Kasım 2015 Pazartesi 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin ölümünden kısa süre önce polis memurları Ahmet Çiftaslan ile Cengiz Erdur’u şehit eden ve Elçi’nin basın açıklamasında bulunduğu sokağa kaçan PKK'lılarla çatışan 4 polisin de ifadeleri alındı. Habertürk'ten Ahmet Yokuş'un haberine göre Güvenlik Şube’de görev yapan ve kimliği gizli tutulan bir polis, “Silah sesi geldikten sonra ne olduğunu anlayamadım. Önce kaçan kişiyi fark etmedim. İkinci saldırganı fark ettim. Hareket halinde olduğu için ve üzerime silahı fırlatınca dikkatim dağıldı, vuramadım” dedi.
Diğer polis memuruysa, “Ateş ettim ancak vurup vurmadığım konusunda emin değilim. Mermilerim bitince, yere düşen arkadaşımın silahını aldım” diye konuştu. Görüntülerde deşifre olan polis memurlarının başka illere tayinlerinin çıkarılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası