Ege Postası
Geri

Çatıyı zehir tarlasına çevirenlere operasyon: 3 gözaltı

İzmir'in Konak ilçesindeki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki bir iş yerinin çatısında kenevir yetiştirdiği belirlenen 3 şüpheli, gözaltına alındı.
Çatıyı zehir tarlasına çevirenlere operasyon: 3 gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
6 Ağustos 2025 Çarşamba 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, Konak ilçesindeki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki bir iş yerinin çatısında kenevir yetiştirildiği bilgisi sonrası çalışma başlattı. Önceki gün harekete geçen ekipler, adrese operasyon düzenledi.

Adrese düzenlenen operasyonda, çatı katında dikili halde çok sayıda kenevir ile bir plastik depoda muhafaza edilen kenevir ile 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi. Operasyonda E.A., Ş.A. ve Ş.G. gözaltına alındı. 3 şüpheli, Anafartalar Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası