Ege Postası
Geri

Çek heyet, İZKA’dan yatırımlar hakkında bilgi aldı

Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Vaclav Hubinger önderliğinde İzmir’e gelen heyet, İzmir Kalkınma Ajansı’nı (İZKA) ziyaret etti.         İZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergüder Can’ın ev sahipliğinde...
Çek heyet, İZKA’dan yatırımlar hakkında bilgi aldı
Haberler / Ekonomi
28 Haziran 2013 Cuma 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Vaclav Hubinger önderliğinde İzmir’e gelen heyet, İzmir Kalkınma Ajansı’nı (İZKA) ziyaret etti.

        İZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergüder Can’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, heyet, İZKA’nın kuruluş amacı ve bölgeye sağladığı katkılar hakkında bilgilendirildi. İZKA Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Halit Duran, heyete İzmir’deki yatırım imkanlarıyla ilgili sunum yaptı.

        Türkiye ve İzmir'in ekonomik istatistikleri ve yabancı yatırımcılara sağlanan destekler hakkında bilgi veren Genel Sekreter Can, İzmir’in konumu, lojistik avantajları, nitelikli insan kaynakları, gelişmiş altyapısı, özel yatırım bölgeleri ile yatırımcıya büyük fırsatlar sunduğunu söyledi. Türkiye'nin Avrupa’ya açılan kapısı olan İzmir’in pek çok farklı sektöre hitap eden bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Ergüder Can, yurt dışından gelecek yatırımcılar için İzmir’in önemli bir merkez konumunda olduğuna dikkat çekti. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen sunumda, İzmir'in lokasyon ve yan sanayi konusunda gelişmiş bir noktada olduğunu belirten heyet başkanı Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Vaclav Hubinger'e, Doç. Dr. Ergüder Can tarafından anı plaketi verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası