Ege Postası
Geri

Çelebi Cumhur İttifakı’nı işaret etti: Daha fazla güven veriyor!

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Millet İttifakı'na 6 siyasi partinin imzaladığı mutabakat metni üzerinden yönelttiği soruları tekrar gündeme getirerek, "Bu başlıklarda şu an Cumhur İttifakı Millet İttifakı'ndan daha net ve daha fazla güven vermektedir" dedi.
Çelebi Cumhur İttifakı’nı işaret etti: Daha fazla güven veriyor!
Haberler / Politika
27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – 2021’de CHP’den istifa ederek katıldığı Memleket Partisi’nde geçtiğimiz Ocak ayında Genel Başkan Yardımcılığı görevinden, Şubat ayında ise parti üyeliğinden istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’den dikkat çeken bir çıkış geldi.

MİLLET İTTİFAKI’NA 20 SORU

Çelebi geçtiğimiz haftalarda Millet İttifakı’na 6 siyasi partinin imzaladığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni üzerinden birtakım sorular yöneltmişti. Çelebi, mutabakat metninde Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin geçmemesi, 1921 Anayasası, Anayasa’nın ilk 4 maddesi, terörle mücadele, resmi ve eğitim dili, sığınmacı sorunu gibi çeşitli başlıklar altında Millet İttifakı’na 20 soru sormuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI DAHA FAZLA GÜVEN VERMEKTEDİR”

Çelebi, paylaşımının ardından kendisine gelen sorular üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımında Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nı karşılaştıran Çelebi şunları söyledi:

“Görüşlerimi birileri alınacak diye belirlemem.Milli konularda taviz vermedim,vermem. Soranlar olmuş mertçe cevaplayalım: Bu başlıklarda şu an Cumhur ittifakı Millet ittifakından daha net ve daha fazla güven vermektedir. 

Başınızı kuma gömmeyin,milletimize görüş açıklayın!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası