Ege Postası
Geri

Çelebi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na kahvaltı verdi

AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi 2014-2018 dönemini kapsayan 10. Kalkınma Planı'nın,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmesi dolayısıyla TBMM'de kahvaltı verdi. Kahvaltıda konuşan Çelebi: "Kapsayıcı...
Çelebi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na kahvaltı verdi
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi 2014-2018 dönemini kapsayan 10. Kalkınma Planı'nın,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmesi dolayısıyla TBMM'de kahvaltı verdi.

Kahvaltıda konuşan Çelebi: "Kapsayıcı bir anlayışla hazırlanan plandaki bütün rakamlarımız 2023 hedefleri ile tutarlı. 2014-2018 dönemini kapsayan 10. Kalkınma Planı ile Türkiye artık üst orta gelir grubu bir ülke olmaktan çıkıp, yüksek gelir grubunda bir ülke haline gelecek." dedi.

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından Ağrı'nın meşhur balı, Ağrı Fırıncılar Odası Başkanı İrfan Kalkan tarafından ise gönderilen kete ve lavaş milletvekillerine ikram edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası