Ege Postası
Geri

Cem Özdemir'den pakete 'yetmez ama evet' desteği

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir, bugün açıklanan demokratikleşme paketini baştan beri desteklediklerini ama yetersiz bulduklarını açıkladı. "Bizim açımızdan Türkiye’nin Demokratikleşmesi önemli." diyen Özdemir, “Köylere...
Cem Özdemir'den pakete 'yetmez ama evet' desteği
Haberler / Dünya
30 Eylül 2013 Pazartesi 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir, bugün açıklanan demokratikleşme paketini baştan beri desteklediklerini ama yetersiz bulduklarını açıkladı. "Bizim açımızdan Türkiye’nin Demokratikleşmesi önemli." diyen Özdemir, “Köylere eski isimleri geri verilerek çok önemli tabuların yıkılmasına imza atılıyor." dedi.

Mor Gabriel manastırının mal varlıklarının geriye verilmesini de çok önemli bir jest olarak nitelendiren Özdemir, "Bu mal varlıklarının geriye verilmesi yurtdışına da önemli bir mesaj olacaktır." ifadelerini kullandı.

Alman hükümeti, Mor Gabriel manastırının topraklarıyla ilgili meseleye özel önem veriyordu.

"Kamusal alanda başörtüsü yasağının kalkmasını normal buluyorum." diyen Cem Özdemir, "Demokrasilerde bu doğaldır. Devlet kimsenin dinine, giyimine ve mezhebine karışmamalı." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası