Ege Postası
Geri

Cem Yılmaz’dan İzmir’e vefa

Cem Yılmaz uzun süre ara verdiği stund-up gösterilerine yeniden başlıyor. Yılmaz yeni sezon ilk gösterisini de önce İzmir’de sahneleyecek. Ünlü komedyen böylece kendisine yıllar önce kucak açan İzmir seyircisine vefa borcunu ödemeyi planlıyor
Cem Yılmaz’dan İzmir’e vefa
Haberler / Kültür - Sanat
5 Haziran 2018 Salı 05:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir süre önce yeni gösterisine 2019 yılında başlayacağını ve bu başlangıcın da İzmir'den gerçekleşeceğini, bu nedenle İzmir'de bir ay kalacağını açıklamıştı.
Ünlü komedyen Yeni Asır'a yaptığı bu açıklamanın ardından önceki gün sosyal medya hesabından yeni gösterisinin adını da paylaştı. Paylaştığı fotoğrafının altına da, 'Diamond Elit Platinum Plus' yeni gösterimin adını buldum" diye yazdı.

DEFNE SAMYELİ DE YANINDA

Cem Yılmaz'ın bu kararında, milyonların merakla izlediği stund-up gösterilerine yıllar önce, ilk kez İzmir'de başlamış olmasının büyük etkisi var. Yılmaz, bu nedenle her fırsatta İzmir seyircisinin kendisi için çok özel olduğunu belirtiyor. Bu yaz uzunca bir süre aralıksız Çeşme'de olacağını açıklayan Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Defne Samyeli'nin de Çeşme'de sahneye çıkacağı ortaya çıktı. Ünlü çiftin bu yaz Çeşme'de birlikte tatil yapacakları da kesinlik kazanmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası