Ege Postası
Geri

Cemil Tugay kavurucu sıcaklara rağmen sahaya indi, ekiplere destek verdi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak temizlik ekipleri ile ilçede yaptıkları temizlik çalışmalarını paylaştı. Başkan Tugay yaptığı paylaşımda ‘Karşıyaka'mızı adım adım geziyor; yurttaşlarımızla birlikte daha temiz, daha sağlıklı bir şehir ve daha yaşanılabilir bir kent için çalışıyoruz’ dedi.
Cemil Tugay kavurucu sıcaklara rağmen sahaya indi, ekiplere destek verdi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Temmuz 2023 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay sosyal medya hesabından çevre temizliğine farkındalık kazandırmak amacıyla bir video paylaştı.

‘SOKAKTAYIZ’

Başkan Tugay  ‘sokaktayız’ etiketiyle yaptığı paylaşımda ‘Karşıyaka'mızı adım adım geziyor; yurttaşlarımızla birlikte daha temiz, daha sağlıklı bir şehir ve daha yaşanılabilir bir kent için çalışıyoruz’ açıklamasında bulundu.

Temizlik ekipleri ile sahaya inen Tugay, ilaçlama ve yol bakım çalışmalarının yapılıp yapılmadığını yerinde denetledi.

‘KÖTÜ KULLANIMLA BAŞA ÇIKAMIYORUZ’

Vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Tugay, çevre temizliği konusunda belediyenin yanı sıra vatandaşların da duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.

Temizlik çalışmalarına bizzat şahit olduğunu söyleyen Tugay, yarım saat sonra gelindiğinde temizlik alanının berbat bir halde bulduklarına dikkat çekti.

‘SICAK ÖNEMLİ DEĞİL’

Kavurucu sıcaklara rağmen temizlik ekipleri ile sokağa inen Tugay’ı gören bir vatandaşın  ‘Bu sıcakta dolaşmayın’ uyarısına Başkan Tugay ‘Kontrol etmeye çalışıyoruz, sıcak önemli değil‘ yanıtını verdi.

KIRLANGIÇLARI DA UYARDI

Öte yandan Tugay’ın sokağı pisleyen yavru kırlangıçlara ‘Gençler mahvetmişsiniz burayı. İnin bakayım oradan aşağıya’ diyerek uyarması ise yüzleri güldürdü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası