Ege Postası
Geri

Cengizhan kütüphanesine kavuştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eğitime ve öğrencilere olan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 23 mahalleye 23 kütüphane kurma hedeflerine adım adım ilerlediklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Cengizhan kütüphanesine kavuştu
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ocak 2014 Cuma 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı'ya merkez kütüphanesi ve Refik Şevket İnce Mahallesi kütüphanesinden sonra Cengizhan Mahallesi kütüphanesini de kazandıran Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

"Her mahalleye bir kütüphane"

Cengizhan Mahallesi sakinlerinin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği açılış törenine katılan başkan Karabağ, "Bizim her mahallemize olduğu gibi Cengizhan Mahallesine olan ilgimiz de ortada. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için önemli eserleri bulunduracağız. Çocuklarımızın buradan maksimum düzeyde sağlanması faydalanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Her mahallede açılacak kütüphanelerin donanımlarını da geliştireceklerini kaydeden Başkan Karabağ, “Cengizhan Kütüphanemizle birlikte sayımız on bire ulaştı. Yerli, yabancı yaklaşık 20 binin üzerindeki kitap arşivinden öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilirler” diye konuştu.

Başkan Karabağ açılışın ardından çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden Karabağ yazar Yaşar Seyman’ın Göçmen Kalem isimli öykü kitabını imzalayarak dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası