Ege Postası
Geri

Çeşme'de akü hırsızları yakalandı

İzmir'in Çeşme İlçesindeki bir çiftlik evinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen iki kişiyi, kullandıkları ödünç kamyonet yakalattı.
Çeşme'de akü hırsızları yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
28 Şubat 2017 Salı 08:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen 25 Şubat'ta Alaçatı Mahallesi'ndeki Durmuş Küme Evleri'ndeki bir çiftlik evinden iki jeneratör, bir televizyon, üç akü, iki kaynak makinesi, bir av tüfeği ve bir miktar kablo çalındı. Çiftlik sahibinin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Emniyet ekipleri, hırsızlığın beyaz bir kamyonet ile gerçekleştirildiğini belirledi. Beyaz kamyonetin plakasını da tespit eden emniyet ekipleri, sahibinin Çeşme'deki adresine ulaştı. Kamyonet sahibinin ifadesi alan emniyet ekipleri, aracın İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan iki kişiye ödünç verildiğini öğrendi. Kamyoneti ödünç alan İzmir'deki iki şüphelinin kimliklerini de tespit eden Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adreslerini İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirerek yakalanmalarını sağladı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün düzenledikleri operasyonla 38 yaşındaki A.K. ve 26 yaşındaki kardeşi S.K.'yı yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çiftlik evinden çalındığı belirlenen bir jeneratör, bir televizyon, iki akü, bir kaynak makinesi ve bir av tüfeği ele geçirildi.

İki şüpheli, ele geçirilen malzemelerle birlikte Çeşme Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Şüphelilerin çaldığı sanılan bir akü, bir kaynak makinesi ve bir jenaratör ise bulunamadı. Şüphelilerden A.K.'nın cezaevi firarisi olduğu ve arandığı belirlendi.

İki şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adileye sevk edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası