Ege Postası
Geri

Çeşme'de caz rüzgarı

ÇEŞME'de 7. Kez düzenlenen Caz Festivali'nde bu hafta Ricky Ford ft. Sibel Köse sahne alacak. 23 Mayıs'ta Çeşme Marina'da sahne alacak olan Ricky Ford & Sibel Köse cazseverlerle buluşacak.
Çeşme'de caz rüzgarı
Haberler / Kültür - Sanat
22 Mayıs 2015 Cuma 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yıl da Çeşme Marina'da en değerli caz sanatçılarını caz severler ile biraraya getirmeye devam edecek.

Çeşme'nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival bu senede Çeşme Marina'da caz severlere keyifli anlar geçirtecek. 2 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında planlanan Jazz Festivalinde her hafta ünlü bir caz sanatçısı ağırlanacak.

Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı' nın organizatörü Buğra Özçetin geleneksel hale getirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek “Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri her hafta Çeşme Marina'da caz severlere unutulmaz konserler vermeye devam edecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası