Ege Postası
Geri

Çeşme'de korkutan yangın

Çeşme'de, İsmet İnönü Mahallesi çevre yolu yakınlarındaki koruluk alanda çıkan yangın, evlere çok yakın olması nedeniyle çevre sakinlerini korkuttu. 
Çeşme'de korkutan yangın
Haberler / İzmir
15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesinde, çevre yolunda, evlerin ve butik otellerin yanındaki koruluk alanda çıkan yangın, 6 dönümü küle çevirdi.

Bugün saat 11.30 sıralarında çıkan yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki itfaiye aracı ile Çeşme Belediyesi'ne ait bir arazöz ile müdahale edildi. Butik otellere ve evlere 20 metre mesafede çıkan yangın nedeniyle çevre sakinleri büyük panik yaşarken, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik önlemi aldı. 6 dönümlük alandaki çam ve zeytin ağaçları yanarak zarar görürken, itfaiye ekipleri saat 13.00 sıralarında alevleri, evlere ulaşmadan kontrol altına alıp, söndürdü.Yangının çıkış nedenin araştırıldığı bildirildi. Yangının çıktığı koruluk alana yakın bölgede evi olan Serdar Yücel, polis anonsuyla durumdan haberdar olduklarını belirterek "Otomobilim evin önündeydi. Polisler itfaiye araçlarının geçebilmesi için otomobilimi kaldırmamı istediler. Hemen kaldırdım. Yangının çıktığı koruluğa giren çıkan belli değil. Burası iki sene önce de yanmıştı. Alevler zor söndürülmüştü. Yetkililerin bir çare bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Yangının çıktığı koruluk alana yakın bölgede evi olan Serdar Yücel, "Arabam evin önündeydi. Polisler itfaiye araçlarının geçebilmesi için arabamı kaldırmamı istediler. Hemen kaldırdım. Yangının çıktığı koruluğa giren çıkan belli değil. Burası iki sene önce de yanmıştı. Zor kurtarmışlardı. Yetkililerin bir çare bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Yangının çıktığı bölgeye 20 metre uzaklıkta evi olduğunu belirten Orhan Kemal Yalçıner ise şöyle konuştu:

"Evimizin dibinde yangın olduğu için çocuklar beni arayarak haber verdiler. Hemen geldim. Yangının nereden çıktığı belli değildi. Yetkililer araştırıyorlar. Ama bunun böyle olacağı belliydi. Tinerciler, baliciler burada. Hatta fuhuş bile yapılıyor. Emniyete, kaymakamlığa defalarca şifahen şikayetlerde bulunduk. Maalesef bir şey elde edemedik. Fotoğraflar da var elimizde. Bir kaç sefer de kendim, şahsen müdahale ettim. Ama bunlar balici olduğu için insan çekiniyor." (DHA/İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası