Ege Postası
Geri

Çeşme'de makilik yangını; Başkan Denizli'den bilgilendirme

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme’nin Germiyan ve Reisdere mahalleri arasında çıkan makilik yangını için vatandaşlara seslendi. Acil su tankerine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Denizli, “Su tankeri olan vatandaşlarımızın acil desteğini bekliyoruz. Ekiplerimizle birlikte yangın bölgesinde olduğumuzu ve yangını kontrol altına almak için tüm gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim.” dedi. Öte yandan Başkan Denizli yangının son durumuna ilişkin bilgilendirme yaptı.
Çeşme'de makilik yangını; Başkan Denizli'den bilgilendirme
Haberler / İzmir
29 Haziran 2024 Cumartesi 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çeşme’nin Germiyan ve Reisdere mahalleleri arasındaki makilikte, saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına müdahale ederken, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, çok önemli bir çağrı geldi.

Sosyal medya hesaplarından yangına müdahale için su tankerine ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Denizli, su tankeri olan vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.

Başkan Denizli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Çeşme halkı, Germiyan ve Reisdere mahalleleri arasında çıkan yangın nedeniyle acil su tankerine ihtiyaç duymaktayız. Su tankeri olan vatandaşlarımızın acil desteğini bekliyoruz. Ekiplerimizle birlikte yangın bölgesinde olduğumuzu ve yangını kontrol altına almak için tüm gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Yardımlarınızla bu zorluğu birlikte aşacağımıza inanıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.”

DENİZLİ: DAYANIŞMA İLE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Başkan Denizli yangına ilişkin bilgilendirme yaptı. Denizli, "Öğle saatlerinde Germiyan ile Reisdere’yi birbirine bağlayan yol üzerindeki makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Orman Genel Müdürlüğü, İZSU, Çeşme Belediyesi ekiplerimiz, 1 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı ve çağrımızla su tankeri desteğinde bulunan yurttaşlarımız müdahale ediyor. Tüm birimler özveriyle yangının söndürülmesi için çabalıyor. 

Yangının ilk anlarından itibaren alanda bulunan Çeşme Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı, Çeşme İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yavuz Yaşar ve Alaçatı Jandarma Komutanı Mustafa Balık’a destekleri için teşekkür ediyorum. Dayanışma ile bu zorluğun da üstesinden geleceğiz." dedi.

Başkan Denizli yangına ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

Denizli, "Germiyan ile Reisdere’yi birbirine bağlayan yol üzerindeki makilik ve zeytinlik alanda çıkan ardından Germiyan Evleri yakını Çelönoz mevkiine sıçrayan yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çeşme Belediyesi ekiplerimizin ve komşularımızın özverili ve koordineli müdahalesi sürüyor.

Yangından etkilenen canlılarımızı kurtaran ve yangına müdahalede emeği geçen tüm ekiplerimize sonsuz teşekkür ederim. En kısa zamanda güzel haber vermeyi diliyorum."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çeşme'deki yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Tugay, "Çeşme ilçemizde makilik ve zeytinlik alanda çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekipleri, Orman Genel Müdürlüğü, İZSU ve İlçe Belediyemizin ekipleri 1 helikopter ve 2 yangın söndürme uçağı ile müdahalede bulunmuş ve yangın kontrol altına alınmıştır. 

Alanda soğutma çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası