Ege Postası
Geri

Çeşme'de villalardan hırsızlığa 2 tutuklama

İzmir'in Çeşme ilçesinde, 3 ayrı villadan hırsızlık yaptıkları belirlenip, suçüstü yakalanarak, gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.
Çeşme'de villalardan hırsızlığa 2 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
29 Mart 2018 Perşembe 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçeye bağlı Ilıca Mahallesi'nde devriye görevi yapan Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saat 01.00 sıralarında, 5151 Sokak'taki villalarda hırsızlık yapıldığını belirledi. Şüphelilere müdahale eden polis, E.B. (35) ve C.D.'yi (47) suçüstü yakaladı. 3 villaya kapıları ve pencereleri zorlayarak, girdikleri tespit edilen şüphelilerin çaldıkları LCD televizyon ve DVD'ler ile çok sayıda içkiye el koyuldu. 'Hırsızlık' ve 'yaralama' suçlarından sabıkaları bulunan 2 şüpheli, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.B. ve C.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Ödemiş'te hırsızlığa 1 tutuklama

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle 1 kişi tutuklandı, 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeşitli tarihlerde evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri şüphesiyle M.G. (39), Z.G. (38), Y.G. (28) ve S.B.'yi (25) teknik ve fiziki takibe aldı. Ekipler, içerisinde şüphelilerin olduğu otomobili Ödemiş-Kiraz Karayolu üzerinde durdurdu. Otomobilde ve şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çalıntı ziynet eşyaları, sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Z.G. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası