Ege Postası
Geri

Çeşme'deki beachte skandal; 'Kilolusun giremezsin' iddiası

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'de özel bir işletmede yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. The Beach of Momo isimli beach club'a rezervasyon yaparak girmek isteyen genç kadına kilolu olduğu için giriş izni verilmedi. Sosyal medyadan paylaşım yapan genç kadına çok sayıda destek mesajı geldi.
Çeşme'deki beachte skandal; 'Kilolusun giremezsin' iddiası
Haberler / İzmir
16 Ağustos 2023 Çarşamba 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak açıklamalarda bulunan Aleyna isimli genç kadın başına gelenleri şöyle anlattı:

“Hayatımdaki en kötü ve rezil deneyimini size anlatmaya geldim. Çünkü buraya gidecek olanların öncesinde bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bahsedeceğim konu, Çeşme’deki Beach of Momo rezaleti.  4 Ağustos günü rezervasyon yaptırdık. Araya tanıdık soktuk. Gittiğimizde bir sürü genç kapıda araya soktukları kişileri arıyordu. Rezervasyonlarını onaylatmaya çalışıyorlar. Emrah Bey’i unutmayın. Kapısında duruyor. Gittiğimizde rezervasyonumuzun olmadığını söyledi. Biz de araya soktuğumuz kişi arayıp rezervasyonumuzu onaylattık. Bize cevabı, 'içeri ful kapasite. 1 kişiyi bile alamam' dedi. Gittiğimizde saat 10.30-11.00 idi. Ama önümüzdeden deli gibi turistler geçiyor. Onlara rezervasyon sormuyorlar bile. O kadar belli ki para düşkünü oldukları. Giremedik ve başka plaja gitmeye karar verdik.

KİLOLARINIZ FAZLA GİREMEZSİNİZ

Arkadaşım bir kez daha sormak istediğini söyledi. Siz arabaya geçin dedi. Emrah Bey arkadaşımıza, ‘Beach girmek için kilolarınız biraz fazla’ demiş!  Ne? Sosyal medyada insanlar kilolu ya da burnu çirkin diye bir sürü kötü yorumu alanı gördüm. Ama bir plaja girmek için sıfır beden olmak zorunda olduğumu bilmiyordum! Arkadaşımın potansiyelimi bildiğim için bunu o an bana söylemedi. O kadar tiksindim ki bu yerden. Nasıl böyle bir şey yapabilirler? Bunun maddi durumunuzla alakası yok. Başka bir yerde; Mercedes’ten inip içeriyi giremeyenleri bu gözler gördü. Ben İstanbul’a döndüğümde Momo’ya yazdım. Asla cevap vermediler. Yaptığınız çok ayıp dedim ona da sadece görüldü attılar (instagramda) inanın birçok ülke gezdim. Bunu yaşamadım. Sizden 2 bin-2 bin 500 TL alacak adamlar size kapıda böyle bir şey sunuyor ve almıyor. Sonrasında arkadaşlarımla görüştüm. Bize de saçma sapan şeyler söylüyorlar diyenler oldu. Emrah Bey’in gıcıklık yapası geliyor. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bunları söylemek istedim. Benim bu plajı bir yere şikayet edebilmem için bir fikri olan varsa bekliyorum. Paranızla rezil olmayın. Boşuna gidip iki fotoğraf çekileceğim diye gitmeyin”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası