Ege Postası
Geri

Çeşme yılbaşı müzikle ısındı

Turizm cenneti Çeşme, soğuk havaya rağmen yılbaşı akşamını dolu dolu geçirdi.
Çeşme yılbaşı müzikle ısındı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ocak 2016 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği Çeşme Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kolektif İstanbul ve Korcan Karar ile Alaçatı Değirmenaltı Meydanı'ndaki Chocolate Band konserleri yoğun ilgi gördü. Etkinliklere, yüzlerce ilçe sakini ile yerli ve yabancı turistler katıldı. Çeşme Belediyesi tarafından ışıklandırılarak rengarenk bir havaya bürünen meydan ve sokaklardaki eğlencenin hızı, hava muhalefetine rağmen bir an olsun bile düşmedi, dinleyicilerin içleri müzikle ısındı.
Demokrasi dileyelim
2016'ya saniyeler kala geri sayımı gerçekleştiren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Yeni yılda bir dilek dileyelim; inadına demokrasi diyelim. Mutluluk, huzur ve demokrasinin en ileri olduğu duyguları hep birlikte yaşayalım. 2015'de hep kötü anılar yaşadık. Umuyorum ki, bu kötü anılara, bu akşam, yeni yılla birlikte son vereceğiz. Aydınlık Çeşme'den, ülkemize bir ışık gibi, bu huzuru, bu demokrasi, bu eşitlik, bu güzellikleri yaymış olacağız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası