Ege Postası
Geri

Çeşme’de hazine taşınmazları yeni sahibini buldu

Özelleştirme İdaresi Bakanlığı İhale Komisyonu tarafından satışa çıkarılan 2 parsel yeni sahibini buldu. Çeşme ilçesi Dalyan ve Sakarya mahallelerinde mülkiyeti hazineye ait olan parseller en yüksek teklifi veren Cerem Elektronik Sanayi ve Ticaret Anomim Şirketi’ne satıldı.
Çeşme’de hazine taşınmazları yeni sahibini buldu
Haberler / İzmir
14 Ocak 2023 Cumartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Özelleştirme İdaresi Bakanlığı İhale Komisyonu, İzmir’in Çeşme ilçesi Dalyan ve Sakarya Mahallelerinde bulunan taşınmazları ihale usulü satışa çıkarmıştı. Taşınmazlar için en yüksek teklifi veren Cerem Elektronik Sanayi ve Ticaret Anomim Şirketi’ne satıldı. Satışlardan 86 milyon 650 bin TL’lik gelir elde edilecek. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi 7907 ada 2 parsel numaralı ve Mülkiyeti Hazine adına kayıtlı taşınmazın 2136/25000 hissesi 31 milyon 500 bin TL’ye Cerem Elektronik Sanayi ve Ticaret Anomim Şirketi’ne satıldı. 

Çeşme ilçesi Sakarya Mahallesi 6702 ada 1 parselde yer alan ve mülkiyeti hazineye adına kayıtlı taşınmazın 1623/2400 hissesi 55 milyon 150 bin TL’ye yine Cerem firmasına satıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası