Ege Postası
Geri

Çeşme’de korkutan yangın!

İzmir'in Çeşme ilçesinde yerleşim yerlerine çok yakın fıstık çamı ağaçlandırma sahasında çıkan yangına orman yangın söndürme ekipleri karadan 3 helikopter ile havadan müdahale etti. Yoğun bir çalışma sonunda yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı.
Çeşme’de korkutan yangın!
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2020 Cumartesi 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme şehir merkezindeki Karadağ’da, fıstık çamı ağaçlandırma sahasında yangın çıktı. Rüzgar nedeniyle yangın bir anda büyüdü. Dumanlar kilometrelerce uzaklıktan bile görülürken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına müdahale etti.

Ekiplerin yangına, 2 helikopter ve 3 arazözle havadan ve karadan müdahale ettiği öğrenildi. Öte yandan, Çeşme Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı. Yerleşim yerlerine yakın olan yangın, büyük paniğe yol açtı. Yangının, evlere ve çamlık alanda bulunan Anadolu Lisesi’ne sıçramaması için ekipler çaba sarf etti.

Yoğun bir çalışma sonunda yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı.

 İHA

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası