Ege Postası
Geri

Çeşme’den yurt dışına kaçmaya çalışan 12 FETÖ şüphelisi ve 2 organizatör tutuklandı

İzmir’in Çeşme ilçesinde, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 12 FETÖ şüphelisi ve kaçmalarına yardımcı olan 2 insan kaçakçısı tutuklandı.
Çeşme’den yurt dışına kaçmaya çalışan 12 FETÖ şüphelisi ve 2 organizatör tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
19 Şubat 2022 Cumartesi 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Çeşme ilçesi açıklarından yasa dışı yollarla tekne ile yurt dışına kaçmaya çalışan 12’si çocuk olmak üzere 30 kişi yakalanmıştı. Yapılan sorgulamalarda yakalanan kişilerden 16’sının, FETÖ/PDY silahlı suç örgütüne üye olmaktan arama kararı bulunan ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan kişiler olduğu tespit edildi. 16 FETÖ şüphelisi ve bu kişilerin kaçmalarına aracılık eden 4 insan kaçakçısı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Çeşme Grup Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonrada işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan 16 FETÖ şüphelisinden 12’si tutuklandı, 4 zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yine gözaltına alınan 4 insan kaçakçısından 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu, 2 kişide adli kontrol şartı ile serbest kaldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası