Ege Postası
Geri

Çevre katliamında pes dedirten görüntüler

İzmir’in Urla İlçesi’nde ormanlık alanlara atılan çevresel atıklar dağ gibi birikti. Atıklar arasında, tuvalet klozeti, yatak, araba lastikleri ile inşaat molozları bulunuyor. Burası Urla ormanları
Çevre katliamında pes dedirten görüntüler
Haberler / İzmir
20 Temmuz 2017 Perşembe 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Urla’nın cennet köşelerinden, Kuşçular,Malgaca,Torosan,Özbek, Gülbahçe, Bozavlu ve Çeşmealtı mahalle ve köylerinde bulunan ormanlık alanlardaki cennet köşeleri inşaat ve evsel atıkların tehdidi altında.

Bu alanlarda bulunan orman ve makilik alanlar inşaat atıklarınla kirletiliyor.Bilinçsizce bırakılan atıklar cam şişeler,boya atıklar ,kağıtlar,lastikler,sünger yatak atıkları yangın tehdidi ve çirkin görüntüler oluşturuyor.

Bu bölgelerin civarında yapılan siteler ve milyarlık villaların inşaat atıkları orman içlerine ve makilik alanlara atılıyor. Özellikle mersin boğazı ve deve deresi mevkii yol kenarları çam ağacı ,defne ve çınar ağaçlarından oluşan cennetten bir köşe. Dere yatağı yol kenarları inşaat atıklarından geçilmiyor.En küçük bir kıvılcım bu güzellikleri yok edebilir. Çevre sakinleri yetkililerin bu yörelerde denetimler sıklaştırılmasını, atıkların bir an önce temizlenmesini ve atanların tespit edilip ceza yazılmasını istedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası